Horoscop Azi

Horoscop 19 mai. Zodia care află un adevăr crunt! Despărțire cu lacrimi

Horoscopul din 19 mai vă recomandă să vă bucurați din plin de prima zi de weekend, care vine cu aspecte pozitive din partea astrelor. O zodie însă va afla un adevăr crunt. Vor urma despărțiri cu lacrimi și multă durere. Citiți horoscopul zilei pentru toate zodiile.

Horoscop 19 mai Berbec
Acasă, printre membrii familiei este mare zarvă. Probabil, pentru că ești foarte concentrat pe segmentul profesional, ai lăsat cumva în umbră casă și pe cei dragi. Astfel că reproșurile celorlalți sunt fondate. Sunt momente bune pentru a liniști și lămuri lucrurile în plan familial. Dacă le explici membrilor familiei, nevoia ta accentuată de a te remarcă la serviciu vei fi înțeles și chiar spirjinit pe alocuri.

Horoscop 19 mai Taur
Finalul acestei săptămâni îți aduce aproape prieteni și rude dragi. Dialogurile vor fi importante, chiar și cu persoane întâlnite ocazional sau pentru prima oară. Vei află informații deosebite, necesare atât în plan personal, cât și profesional. Tu la rândul tău poți fi o sursă de inspirație pentru ceilalți, oferindu-le chiar fără să-ți dai seamă sfaturi și idei utile. Însă, ar fi bine să vorbești puțin despre ține și intențiile tale.

Horoscop 19 mai Gemeni
Se pare că vei cheltui destul de mult zilele acestea. Pe de o parte este rost să primești bani și cadouri fie dinspre locul de muncă, fie de la cei dragi. Însă, pe de altă parte, amintește-ți că deocamdată în segmentul financiar există fluctuații greu de anticipat. Folosește strictul necesar și evită investițiile pe termen lung. Cei dragi apelează frecvent la ajutorul tău material, dar tu când ai nevoie, aceștia dispar că prin minune.

Horoscop 19 mai Rac
Ești învăluit într-un farmec deosebit la sfârșitul acestei săptămâni. Mulți vor fi atrași spre ține, fie pentru a te admiră, fie din curiozitate, fie pur și simplu doresc să se încarce cu energie de la ține. Însă, tu cu greu faci față relațiilor cu ceilalți, pentru că stările tale sufletești sunt amestecate, nedefinite. Păstrează o distanță sănătoasă și față de semeni și față de situații care te solicita prea mult. Odihnește-te și plimbă-te în aer liber!

Horoscop 19 mai Leu
Bine ar fi să te izolezi la sfârșitul acestei săptămâni, să te odihnești și să te gândești serios la relațiile și situațiile în care ești implicat. Sănătatea și segmentul profesional sunt vulnerabile, de aceea chiar este nevoie să iei decizii importante. Liniștește-te, detașează-te de tumultul cotidian și trasează alte planuri de viață. Există în preajmă ta oameni care te pot sprijini în diverse moduri, pentru o viață de succes.

Horoscop 19 mai Fecioară
Sâmbătă ești înconjurat de prieteni, de susținătorii din segmentul profesional, dar și de admiratori. Totuși există posibilitatea să te simți incomod alături de persoanele întâlnite, pentru că acestea au așteptări mari de la ține. Adopta o atitudine naturală, vorbește strictul necesar și evită provocările celorlalți. Însă există oameni în preajmă ta care joacă cinstit cu ține și alături de care ai șanse să faci lucruri mărețe.

Horoscop 19 mai Balanța
Oscilezi între a participă la evenimente cu multă lume și a stă acasă, confortabil, alături de cei dragi. În funcție de priorități, alactuieste un program și urmează-l întocmai. Provocări importante vor veni și dinspre segmentul domestic și dinspre cel socio-profesional. Din orice situație ai ceva de învățat și la rândul tău, alții învață de la ține. Bucură-te de toate și fii deschis la schimbare și abordarea unui nou stil de viață.

Horoscop 19 mai Scorpion
Finalul acestei săptămâni te pune în situații în care întâlnești lume multă, ești nevoit să vorbești, să prezinți diverse teme, să participi activ la discuții cu oameni erudiți. Procesele mentale sunt accentuate, de aceea fii prudent atât în vorbe, cât și în atitudine și fapte. Unii te vor ascultă cu interes, dorind să învețe de la ține câte ceva. Alții vor dori ei să-ți vorbească și să-ți demonstreze bagajul informațional pe care-l dețin.

Horoscop 19 mai Săgetător
Sâmbătă poți rezolvă chestiuni financiare comune cu alții. Planifica-ți bugetul pentru următoarele patru săptămâni, indiferent de comentariile sau pretențiile celor din jur. Este bine să-ți asiguri cheltuielile personale și apoi să-ți oferi sprijinul material. Duminică sunt momente potrivite asimilării informațiilor, participării la cursuri de weekend și pentru vizionarea unui spectacol de teatru sau unui film de Oscar.

Horoscop 19 mai Capricorn
Sâmbătă vei avea de-a face cu lume diversă. Partenerul de viață și cei profesionali îți oferă tot soiul de experiențe la care tu participi mai mult sau mai puțin direct. Depinde numai de ține cum vor evolua ulterior aceste relații. Frâiele segmentului partenerial sunt în posesia ta și, cu puțin efort și bunăvoință, vei putea gestiona situațiile în favoarea ta, dar și a celorlalți. Duminică, relaxează-te și cumpără-ți ceva plăcut.

Horoscop 19 mai Vărsător
Ești foarte ocupat la finalul acestei săptămâni. Pe de o parte este vorba despre treburile restanțe de la serviciu. Însă, pe de altă parte și acasă te așteaptă diverse pentru a le rezolvă sau membrii familiei au nevoie de prezența și sprijinul tău moral. Selectează-ți atent prioritățile și dozează-ți eforturile. Sănătatea este vulnerabilă și rapid pot apărea neplăceri serioase. Alimentează-te corect, odihnește-te și acceptă ajutorul celorlalți.

Horoscop 19 mai Pești
Multa animatie este zilele acestea in segmentul sentimental. O relatie amoroasa iti poate oferi surprize neplacute si astfel sa decizi rapid ca e nevoie sa discuti serios cu persoana iubita si sa schimbi termenii si conditiile de desfasurare a relatiei. Un adevăr crunt iese la iveala si e cazul sa renunti definitiv la acea relatie. Pot urma despărțiri și lacrimi. Copiii sunt o alta sursa interesanta de experiente la care este bine sa iei aminte. Horoscopul îți recomandă Relaxeaza-te si orienteaza-ti eforturile spre un hobby.